Ærlig blogg

Treningsfri i dag, og har gått tur inn til Nøklevann og latt gutta bade i stedet. De koser seg mer enn mest og løper etter pinner og hverandre. Timmy er mest opptatt av å hente pinner og Qrutt er mest opptatt av Timmy som løper etter pinner 😉 Ekte Border Collier!

20120613-204330.jpg

20120613-204436.jpg

20120613-204509.jpg

På slutten av turen setter jeg meg på en benk i kveldssola og gutta ligger ved siden av. Det går folk og hunder forbi, men plutselig tar Qrutt helt av på en mann, som kommer joggende og puster og peser fælt. Qrutt har flere ganger tidligere også reagert på hunder og mennesker som lager peselyder, som Boxere, og svært overvektige mennesker. Han bjeffer, men slutter med en gang han får hilse. Denne gangen var det verre enn før og jeg ble litt tatt på senga når det skjedde, og prøvde å få han til å slutte ved å si «nei» og holde han inntil meg, dette forverret oppførselen hans til de grader og ikke hjelper det at mannen legger seg ned fem meter unna og tar sit-ups mens han peser og holder på og skriker: – du holder den bikkja?! Fikk til slutt roet han ned ved å avlede og be han sitte og ha kontakt. Fordelen ved at mannen tok sit-ups ved siden av var at jeg fikk jobbet med at Q skulle sitte og fikk belønnining for å se på mannen uten å bjeffe osv til han til slutt hadde glemt hele mannen. Jeg vet jeg jobbet riktig med han for resultatet var jo bra, men allikevel gikk jeg hjem med en ekkel følelse i magen. Aldri hyggelig når hunden utagerer på den måten. Og Qrutt har dessverre en tendens til å oppføre seg nettopp på denne måten hvis vi sitter stille og det ikke skjer noe og «gal» person kommer 😦 😏Jeg har jobbet med det fra han var valp og tilfellene er færre, men de skjer. Og jeg blir like skuffet hver gang. Snille Timms blir helt overnervøs når Q gjør sånt og vet ikke hvor han skal gjøre av seg.

Livet er vel aldri helt problemfritt som hundeeier, men det sitter litt langt inne å være ærlig om det og si det høyt i redsel for at andre skal mene man har ei drittbikkje. Selv om jeg vet at jeg har to fine hunder med minimalt med problemer i forhold til mange andre.

Nå sitter Q med to små sorry-øyne og lover å aaaaldri gjøre det mer…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s