Ida

Ida heter jeg, og på bloggen skriver jeg om det som opptar meg mest og det er hunder og hundetrening.

Jeg jobber som hundeinstruktør hos Din beste venn og her har jeg jobbet siden 2004. I tillegg til å jobbe som instruktør på kveldstid har jeg selvfølgelig en fulltidsjobb og den er i, ja, så klart en hundebutikk. Og med to hunder i hus får jeg dosen min kan man si!

Da jeg var 16 år fikk familien en Rhodesian Ridgeback, Victor. Ikke verdens enkleste førstegangshund, og hvert fall ikke for en 16 åring med et brennende ønske om å gå på kurs og lære mer. Aldri har jeg vel vært mer oppgitt og sliten enn etter en kurskveld hengende etter Victor. Men jeg lærte masse og etter en skikkelig fiasko i lydighetsringen ble det bestemt at trening med Victor var historie og jeg kjøpte meg noe helt annet, Border Collien, Timmy. Og etter det har  hundeinteressen tatt litt vel av…

Nå har jeg Border Colliene, Timmy og Qrutt og katten, Maler. Og for ikke å glemme samboeren, Tom Andrè… I tillegg har jeg en Islandshest på fòr, som jeg er hos hver tfall en dag i uken, og det å kombinere hest og hund har åpnet dørene for enda en interesse og hobby.

Timmy og meg på Disc Dogging kurs sep 2011

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s